Livrare rapida prin FanCourier

Livrarea produselor comandate se face prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, in 24-48 ore de la plasarea comenzii. Taxa de livrare este de 18 lei pentru livrarea in Bucuresti si 18 lei pentru alte orase ale Romaniei.

Pentru livrarea in afara ariei Fan Courier, comanda dvs. va fi expediata prin DPD Courier iar taxa este de 18 lei. Termenul de livrare este de 48-72 ore de la plasarea comenzii. 


NOU! Pentru comenzile de peste +299 lei, transportul este GRATUIT!Comenzile plasate pana in ora 15:00 se vor expedia (vor fi predate curierului) in aceeasi zi si urmeaza sa fie livrate (primite de catre cumparator) in 24-48h, in functie de zona de livrare.

Comenzile plasate dupa ora 15:00 se vor expedia (vor fi predate curierului) in urmatoarea zi lucratoare.

Comenzile care se afla in afara ariei de livrare Fan Courier se expediaza zilnic pana in ora 12:00, dupa ora 12:00, comenzile sunt preluate de catre curier in urmatoarea zi lucratoare.


Sambata si duminica nu se expediaza comenzi si nu se livreaza comenzi.


Pentru situatii deosebite, nu ezitati sa ne contactati pe sales@permanentsales.ro sau pe whatsapp/tel 0723.133.990 si impreuna vom gasi o solutie satisfacatoare.


Va asteptam!

Spor la cumparaturi!