informatii livrare

In aceasta perioada absolut toate firmele de curierat intampina un volum mai mare de colete decat de obicei.  Contam pe rabdarea si empatia dvs fata de agentii firmelor de curierat si oferirea suportului dvs pentru realizarea rapida a livrarilor.

Va asiguram ca se fac eforturi majore in realizarea tuturor livrarilor! MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!

#staiacasa #livraregratuita

 

Livrarea produselor comandate se face prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si DPD Courier, in 24-48 ore de la plasarea comenzii.

Transportul este GRATUIT (suportat de catre noi).

Pentru livrarea in afara ariei Fan Courier, comanda ta va fi expediata prin DPD Courier. Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare in functie de programul firmei de curierat din zona de destinatie.

Te rugam sa tii cont ca sunt anumite localitati cu peste 60 de km suplimentari, care sunt deservite de curier doar in anumite zile. Spre exemplu, doar in zilele de luni. In aceste zone, livrarile se fac EXCLUSIV in zilele desemnate si sub nicio forma nu se poate grabi acest proces.

Comenzile plasate pana in ora 15:00 se vor expedia (vor fi predate curierului) in aceeasi zi si urmeaza sa fie livrate (primite de catre cumparator) in 24-48h, in functie de zona de livrare.

Comenzile plasate dupa ora 15:00 se vor expedia (vor fi predate curierului) in urmatoarea zi lucratoare. (nu se livreaza in aceeasi zi indiferent de ora la care se plaseaza comanda!)

Comenzile care se afla in afara ariei de livrare Fan Courier se expediaza zilnic pana in ora 14:00, dupa ora 14:00, comenzile sunt preluate de catre curier in urmatoarea zi lucratoare.

Sambata si duminica nu se expediaza si nu se livreaza comenzi.

Pentru situatii deosebite, nu ezita sa ne contactezi pe sales@permanentsales.ro sau pe whatsapp  si impreuna vom gasi o solutie satisfacatoare.

Te asteptam

Spor la cumparaturi!

Echipa PermanentSALES.ro