Permanent Sales
DIRECT MARKETING SALES
15452171
J40/6819/2013
BUCURESTI
SECTORUL 2
Telefon:
0723 133 990

De mai multi ani ne dezvoltam si crestem o data cu clientele noastre. Suntem o echipa de oameni tineri, dornici de a oferi produse de calitate si servicii orientate catre client.

Astfel am amenajat o zona studio foto in biroul nostru pentru a va oferi 100% fotografii reale, realizate cu telefonul mobil si fara filtre/modificari de culoare aplicate. Toate fotografiile prezentate pe site-ul nostru, reprezinta 100% imaginea produsului real.Pentru unele produse, folosim imagini realizate de catre producator, dar si acestea sunt atent alese pentru a reprezenta integral produsul din imagine.


Articolele de imbracaminte comercializate de noi provin 100% din colaborarea cu mai multe fabrici de confectii autohtone. Nu avem un atelier propriu, ci ne bucuram de o colaborare foarte buna cu 2 fabrici care lucreaza modele exclusive pentru site-ul nostru.Astfel, fustele de tulle sunt realizate exclusiv pentru site-ul nostru folosind standarde inalte de calitate.


Punem accent pe calitatea materialelor folosite, pe croiala aleasa si incercam sa va oferim aceste lucruri la un pret exceptional.De aceea toate produsele sunt prezentate in fotografii needitate, majoritatea realizate cu telefonul mobil.Produsele sunt noi, seria minima pe care o comercializam fiind de 6 bucati, dar avem si produse cu serii de peste 100 de bucati. Toate produsele au eticheta Permanent Sales.


Stocurile noastre sunt updatate saptamanal cu cele mai noi rochii, fuste, bluze si alte articole de imbracaminte pentru femei.Pentru orice alte informatii suplimentare, ne puteti contacta via e-mail folosind sales@permanentsales.ro