De 5 ani ne dezvoltam si crestem o data cu clientele noastre. Suntem o echipa de oameni tineri, dornici de a oferi produse de calitate si servicii orientate catre client.


Articolele de imbracaminte comercializate de noi provin 100% din colaborarea cu mai multe fabrici de confectii autohtone. Nu avem un atelier propriu, ci ne bucuram de o colaborare foarte buna cu 2 fabrici care lucreaza modele exclusive pentru site-ul nostru.Astfel, fustele de tulle sunt realizate exclusiv pentru site-ul nostru folosind standarde inalte de calitate.


Punem accent pe calitatea materialelor folosite, pe croiala aleasa si incercam sa va oferim aceste lucruri la un pret exceptional.De aceea toate produsele sunt prezentate in fotografii needitate, majoritatea realizate cu telefonul mobil.Printre hainele pe care le veti gasi pe site-ul nostru veti putea observa si articole de imbracaminte ale unor magazine cu nume sonor in industria fashion retail : Next, Wallis, River Island, Marks and Spencer, TopShop, New Look, Jane Norman, Planet, Dorothy Perkins, Monsoon, Laura Ashley, Oasis, Asos, Mango, Armani Exchange, Evans and Miss Selfridge, Michael Kors, Debenhams, BT2, French Connection, H&M, Warehouse, Dunnes Stores, Penneys si altele.  Punem accent pe calitatea articolelor de imbracaminte pe care le comercializam si dorim sa educam pe cat posibil devoratoarele de cumparaturi sa poata recunoaste si aprecia un articol de calitate superioara.


Intrucat nu functionam ca un magazin de tip outlet (colectii trecute, la preturi reduse), ci avem colectii actuale, adesea unele dintre produsele noastre au numele brandului decupat de pe eticheta.  Acest lucru se intampla pentru 30% dintre produsele pe care le comercializam, restul avand toate etichetele, inclusiv cele de hartie. Produsele sunt noi, seria minima pe care o comercializam fiind de 6 bucati, dar avem si produse cu serii de peste 100 de bucati. Toate produsele au eticheta Permanent Sales.


Stocurile noastre sunt updatate saptamanal cu cele mai noi rochii, fuste, bluze si alte articole de imbracaminte pentru femei.Pentru orice alte informatii suplimentare, ne puteti contacta via e-mail folosind sales@permanentsales.ro